Webinars: over geïntegreerde onkruidbeheersing en over Biocontrol en -stimulanten in weerbare teeltsystemen

Webinars: over geïntegreerde onkruidbeheersing en over Biocontrol en -stimulanten in weerbare teeltsystemen

LTO-Noord organiseert een webinarreeks over geïntegreerde gewasbescherming. Vanavond vindt het tweede webinar plaats en 22 maart het laatste. Deelname is gratis en nog mogelijk!

Webinar geïntegreerde onkruidbeheersing, 1 maart, 19:30-20:30 uur.
Dit webinar is vanavond, 1 maart. Kunt u niet deelnemen? Meld u dan toch aan, want het is terug te kijken!

Dirk Jan Beuling, LTO-bestuurder, akkerbouwer en lid van het expertteam, neemt u mee in het belang van geïntegreerde onkruidbestrijding in de praktijk.
Timo Sprangers, onderzoeker gewasbescherming bij Wageningen UR, geeft uitleg over een geïntegreerde aanpak en de samenhang van bouwstenen om onkruiden te beheersen.
Luuk Heling, teeltadviseur bij HLB, geeft een toelichting over de haalbaarheid en betaalbaarheid van geïntegreerde onkruidbeheersing, op basis van praktijkproeven in de akkerbouw.

Aanmelding
Geïnteresseerd? Meld u aan via deze link. Deelname is gratis. Tijdens de webinars kunt u via de chatfunctie vragen stellen, die zoveel mogelijk tijdens het webinar worden beantwoord. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt kort voor aanvang een e-mail met link waarmee je kunt inloggen. Bent u niet in de gelegenheid om de webinar te volgen? Meld u dan toch aan, u ontvangt dan een terugkijklink.

Webinar over de rol van Biocontrol en Biostimulanten in weerbare teeltsystemen
Save the date: 22 maart, 19:30 – 20:30 uur!

Rik Peters, WUR-onderzoeker Open Teelten/bodemgebonden ziekten, deelt zijn visie over de plaats van biostimulanten en biocontrol in een geïntegreerde gewasbeschermingsaanpak.
Jolanda Wijsmuller, specialist biologische gewasbeschermingsmiddelen bij Bayer en lid van het expertteam Biostimulant & Biocontrol (BS/BC), geeft duidelijkheid over de inhoud van de actuele regelgeving over de inzet van BS/BC in Nederland.
Helma Verberkt, directeur Artemis, deelt haar praktijkervaringen over de mogelijkheden en de haalbaarheid van de inzet van Biostimulanten en Biocontrol, in de glastuinbouw en vollegrondsteelt.