Future Farming & Food Experience 2022

Future Farming & Food Experience 2022

Op dinsdag 31 mei organiseren de Nationale Proeftuin PrecisieLandbouw (NPPL) en de Boerderij van de Toekomst de ‘Future Farming & Food Experience’. Kom zien wat de nieuwste technologie nu al kan! Bijvoorbeeld hoe je met minder gewasbeschermingsmiddelen én arbeidsbesparend onkruid doelmatig en efficiënt kunt bestrijden.
En laat je inspireren over hoe jouw bedrijf in 2030 er uit zou kunnen zien!

>>> Tekst gaat verder onder de afbeelding >>>

Future Farming & Food experience 31 mei LeLystad

Ook kan je de bodem van het fieldlab beoordelen én je aanmelden om mee te doen aan een Citizen Science project, met de bodem(s) van je eigen bedrijf.
Of ga speeddaten met onderzoekers, ketenpartners, maatschappelijke organisaties en beleidsmakers. Om de uitdagingen van de toekomst voor jouw bedrijf te delen en je vragen stellen aan iemand buiten je eigen netwerk.
Of laat jouw idee van de toekomst verbeelden door een tekenaar!

Er wordt vaker over boeren gepraat dan mét boeren. Boeren praten ook vaak meer met elkaar dan met criticasters. De Future Farming & Food Experience is een uitgelezen kans om juist met elkaar (boeren én maatschappelijke partijen) in dialoog te gaan. “Er is nog geen uitgekristalliseerde boerderij van de toekomst”, zegt projectleider van Boerderij van de Toekomst Pieter de Wolf. “Die boerderij maken we samen. Met boeren, met overheden, met natuurbeschermers, met elkaar.”

En het evenement heet niet voor niets Future Farming & Food Experience, want er is een heus foodplein met bekende en nieuwe producten en gerechten. Op dit plein kun je ook kennismaken met nieuwe producten van innovatieve startups.

En natuurlijk zijn er veel stands en demonstraties!

Kortom: kom naar deze inspirerende GRATIS dag op 31 mei in Lelystad! Wel graag aanmelden.
Boerderij van de Toekomst, Edelhertweg 1, 8219 PH Lelystad.

Meer info