Met hygiëne voorkomt De Kubbe in Biddinghuizen contactrisico's met vorig seizoen
Op- en overslagbedrijf De Kubbe in Biddinghuizen heeft in juni de laatste pootaardappelen afgeleverd. In twee maanden tijd maken twee medewerkers alle tien­duizend kuubskisten schoon.
lees meer
Vier noordelijke waterschappen gaan met ingang van 2017 strenger handhaven op erfafspoeling bij het reinigen van kisten. Maar hoe los je dat als teler netjes en praktisch op? LTO Noord startte afgelopen jaar een project om de regels en de techni­sche oplossingen op een rij te zetten.
lees meer
Deze prijs wonnen de broers met een prijsvraag over kuubskistenreiniging. De ene broer vulde de prijsvraag in tijdens een relatiedag van Agrifirm in Hallum, de andere deed mee tijdens de open dag van SPNA in Kollumerwaard.
lees meer

Tijdens de ATH die van 7 tot en met 10 september in Biddinghuizen op het Walibiterrein wordt gehouden is er op vrijdag 9 september ruim aandacht voor het project ‘’kuubskistenreiniging’’ in de stand van LTO Noord (stand V08, veld C).

lees meer

Een commissie van deskundigen bestaande uit pootgoedtelers, medewerkers van waterschappen, van LTO Noord, van Fedecom (branchevereniging voor mechanisatietechniek) en van de handelshuizen heeft vorige week drie machinebouwers geselecteerd voor deelname aan het project ‘Doorontwikkeling, voorlichting en ..

lees meer

De komende weken wordt er bij verschillende bijeenkomsten voor akkerbouwers, fruit-, bollen- en groentetelers aandacht gevraagd voor het reinigen van (kuub-)kisten. Deze kisten worden gebruikt voor de opslag en het bewaren van gewassen als ..

lees meer